avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale model de calculatie de pret la produse finite
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

model de calculatie de pret la produse finite

va rog ajutati-ma cu ocalculatie de pret la produse finite de ex.paine ,daca sunt platitor de tva adaug si tva la calculatie ? sau numai ad.comercial? multumesc
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2008
LUMIS, utilizator
Cel mai recent răspuns: sercopan , utilizator 18:18, 2 Decembrie 2010
Calculatia de pret se face pe baza consumului specific de materiale si manopera determinat pentru produsul al carui pret se calculeaza. Calculul pretului este parametrizat, iar algoritmul de calcul se poate stabili de catre utilizator, in "N" variante, cind se modifica parametrii de lucru ( cheltuieli indirecte, regie sectie, regie intreprindere, profit, etc..)
eu te pot ajuta cu o fisa de Unite cost la o editura. Daca te ajuta te rog sa imi lasi un mail.
as dori si eu un model de calculatie de pret la paine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie productie paine irinacosiba irinacosiba cine ma poate ajuta cu inregistrarile contabile ce se fac la o brutarie? cum se calculeaza valoarea produsului finit ? (vezi toată discuția)
Cum se face calculatia de pret balika peter balika peter as dori sa stiu cum fac calculul pentru obtinerea pretului de vanzare a polistirenului expandat,pentru ca as dori sa deshid o fabrica de productie si as vrea ... (vezi toată discuția)
Deviz- produse finite miraj miraj buna seara! am preluat un SRL cu domeniul de activitate de confectionarea de garduri si porti din fier forjat. rog foarte mult cine lucreaza in acest ... (vezi toată discuția)