avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Masina radiata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Masina radiata

Buna,as vrea sa cumpar o masina dar proprietarul mi a spus ca a radiat o pentru ca nu vroia sa plateasca impozit pentru ea, el mai are o masina de servici si inca una personala.Daca masina e radiata,eu o pot cumpara?o pot trece pe numele meu?a spus ca a facut imatricularea inainte de a o radia,mai trebuie sa imatriculez din nou?daca ma puteti ajuta cam ce ar trebui facut,ce pasi ar trebui sa urmez si ce acte ar trebui el sa mi dea,sa dovedeasca ca e masina lui.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:51, 11 Noiembrie 2010
e ceva neinregula. nu are cum sa fie inmatriculata in circulatie si radiata de la financiar. nu avea cum s-o radieze decat daca nu mai era proprietarul ei din diferite motive- a fost distrusa, vanduta la remat, furata etc, etc
Proprietarul spune ca el a cumparat o acum 4 ani de la alta persoana de dincolo,a adus o si a imatriculato aici,dar de ceva timp a radiat o ca sa nu plateasca impozit,ea acum nu are numere nimic,sta la proprietar in garaj.O data radiata se pot face iar acte pe ea?
nu m-as incurca cu asa ceva, pana sa dati bani pe ea interesati-va temeinic
mai jos vedeti ce acte va trebuie pt inscriere (printre altele, certificat fiscal si nu aveti)
[ link extern ]

conteaza si ce a declarat sa ce documente a depus s-o radieze (asta daca a fost inregistrata vreodata)
daca nici nu a fost inmatriculata in romania, nu uitati de taxa de prima inmatriculare
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2010
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca radiez autoturismul la cerere mai platesc impozit? GABRI_EL GABRI_EL Doresc sa radiez propriul autoturism, deoarece fiscul imi cere sa platesc 4000 lei pe an deoarece are capacitatea prea mare si e de lux, cu toate ca este din ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini nasu_georgica nasu_georgica buna ziua! am o masina cu motor de 2800cmc si de anul asta platesc la primarie taxa, 2 000 RON. La sfarsitul anului asta vreau sa o radiez sa nu mai platesc ... (vezi toată discuția)
Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)