avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

as avea 2 intrebari legate de revisal,dat fiind faptul ca nu lucrez de mult timp cu acest program si l-am invatat "din mers":actele aditionale care modifica durata muncii trebuie inregistrate in revisal inainte de a fi duse la ITM ?dupa inreg.CIM la ITM se primeste un numar, care se opereaza in registrul de salariati al angajatorului.dupa ce se actualizeaza acest registru mai este necesar transmiterea ITM online ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 12 Noiembrie 2010
Buna ziua.
1. Actele aditionale de modificare a duratei de munca se intregistreaza in Revisal in aceiasi zi in care are loc modificarea, si de duce pentru inregistrare la ITM, in 5 zile de la dta intocmirii.
2.CIM se inregistreaza in REVISAL cu o zi inainte de a incepe munca salariatul respectiv.
Numarul dat de catre ITM la inregistrarea la c.i.m. nu este obligatoriu a fi transmis prin Revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)
Inregistrare revisal Dinush Dinush Daca un contract pe perioada determinata expira azi si doresc sa-l prelungesc, astazi trebuie sa fie inregistrat in revisal sau trebuia cu o zi inainte? Dupa ... (vezi toată discuția)
Contractul individual de munca nu se mai inregistreaza la itm? motocclaudia motocclaudia De curand m-am angajat la un Birou Notarial, pentru inceput am semnat un Contr individual de munca pe o perioada determinata (pana la 31.05.2011) ca si ... (vezi toată discuția)