avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum se poate realiza un control al administratorei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum se poate realiza un control al administratorei asociatiei de proprietari ?

administratora luna trecuta a afisat "asociatia" =121 eu i-am platit 128 , azis ca era o greseala de calcul, luna acesta sunt restanta cu suma de 121 lei deci 7 lei si i-a insusit ? nu este primul incident de acest fel si vreau sa fie controlata , cum procedez ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:23, 11 Noiembrie 2010
Solicitați consiliului local efectuarea unui control financiar - contabil.
ASOCIATIA ARE PRESEDINTE SI CENZOR. AMBII POT SI TREBUIE SA VERIFICE ACTIVITATEA ADMINISTRATORULUI. TREBUIE DISCUTAT CU ACESTIA, NU PE CALEA DIRECTA CATRE AUTORITATEA LOCALA.
@iulia-smille,
E greu de interpretat ceea ce incercati sa spuneti. Daca trebuia sa platiti 121 lei si-ati platit 128 lei si nu va fost scazuta restanta inseamna ca v-au disparut 128 lei si nu 7 lei. Sau poate ca cei 121 lei sunt pentru ultima luna si nu sunt restante.
Dar administratorul ce explicatie va dat?
In conformitate cu art 55 din L nr 230/2007 consiliile locale cu sprijinul apararului propriu al consiliilor judetene...exercita controlul asupra activitatii financiar contabile din cadrul asociatiilor de proprietari,din oficiu,ori la solicitarea unuia sau mai multor membrii ai asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control ContSters30487 ContSters30487 buna ziua! cine imi poate spune si mie care e organul de control al unei asociatii de proprietari? Avem unele nelamuriri in privinta banilor, cheltuieli etc ... (vezi toată discuția)
Nereguli la o asociatie de propietari caradis caradis buna ziua. de 3 luni sunt cenzor in cadrul unei asociatii. de la prima luna cand am verificat actele am sesizat nereguli, atat de legalitate cat si de calcul. ... (vezi toată discuția)
Frauda asociatie de proprietari monyca1981 monyca1981 Buna ziua sunt locatara a unui bloc de 16 apartamente,2 scari.. Din cate am inteles persoana ce conduce asociatia de proprietari este intangibila de catre ... (vezi toată discuția)