am cerut sa contrasemnez chitantierele . am cerut frumos sa mi se dea la verificat anul 2015 si din greseala l-am primit. faptele sunt foarte grave , chitante neinregistrate in reg de casa , restantieri care apar si dispar fara justificare, rar gasesc cate un apartament care sa fie corect cap coada. anuntand toate aceste probleme si multe altele sau coalizat sa ma indeparteze . am cerut sa se efectueze expertiza contabila , nu exista registre, nu stim ce s-a intamplat cu fondul de rulment , anul trecut a fost un proces cu radetul de care nu stie nimeni pe care l-au pierdut si trebuie sa plateasca suma de 2200 euro...administratorul face ce vrea el ajutat de comitet si toti presedintii care s-au perindat. asta de acum e in stare de orice sa i-l mentina in functie. in afara de a sesiza primaria unde care doar constata unde mai pot depune sesizare? multumesc.
administratorul asociatiei de locatari/proprietari are calitatea de functionar iar fapta acestuia de insusire,folosire sau traficare,in interesul sau ori pentru altul,de bani,valori sau alte bunuri pe care le gestioneaza sau le administreaza constituie infractiunea de delapidare
buna ziua. de 3 luni sunt cenzor in cadrul unei asociatii.
~ final discuție ~