avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Buna.
Unde a fost postata pe site-ul Baroului Bucuresti lista 'candidatilor" la proba orala? Eu tot caut si nu o gasesc. A sunat la Barou si mi-au zis ca a fost postata. Au fost totusi draguti si mi-au spus ca intru maine la ora 14,30, grupa 31, cam 34. Dar, vreau sa ma conving ca e asa.
Multumesc
Bafta la invatat!
Multumesc,ai perfecta dreptate! Sunt cam "ametita"....nu m-am uitat la data:sorry:Reformulez: in grupa 01 sau in grupa 11 (care da acum, cred:))- daca poate spune cineva cum a fost...i-as fi recunoscatoare:)
@elena....
aici gasesti listele : [ link extern ]
alexchiciu a scris:

am dat la camera 2 etaj 5. cu dobrinoiu.pana la mine adica la nr. 19 n-a picat nimeni.

se intra cate doi, unu'raspunde, altu'se pregateste cca 3 min.

Subscriu, Alex.

Si eu am fost tot la camera 2, etaj 5. Toata lumea a trecut, din ce am vazut/auzit eu, la grupa 08.

Subiectele mele au fost: 1. Congresul Avocatilor; 2. Onorariul. Criterii si modalitati de stabilire. Procedura de solutionare a contestatiilor si reclamatiilor privind onorariul.

Incercati sa estimati ora la care veti intra (bazandu-va pe numarul din lista), pentru ca nu merita sa mergeti acolo de la ora 9. E obositor, oamenii sunt stresati si inevitabil va transmit si voua starea lor. Eu am ajuns pe la 9.30 si am staaaat acolo pana la 13.30 (eram penultima, si de fapt am intrat ultima).

Multa bafta!!!
multumesc frumos. Se pare ca am o problema de conexiune. Chiar nu pot sa vad pagina cu admiterea actualizata. Am rugat pe altcineva sa verifice.

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)