avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Buna. Ma poate ajuta cineva cu subiectul: Efectele împărţelii moştenirii. Obligaţia de garanţie între copărtaşi. Adresa mea este: cristina_dia_19@yahoo.com. Merci mult!
maria-monica a scris:

felicitari tuturor! felicitari danapopa!
acest mesaj se adreseaza exclusiv celor din bucuresti : nu vreau sa va stresz, dar cum credeti ca se va proceda la scris? se vor afisa liste cu numele candidatilor pe sali, in ordine alfabetica, sau intram buluc?? si daca da,le afiseaza pe site, sau la Titulescu?
va pup si spor la recapitulat !

Repartizarea candidatilor pe sali pentru probele scrise se va afisa pe data de 4
decembrie 2008, ora 14.00, atat la sediul Baroului Bucuresti, cat si pe site.
Probele scrise se susÑin la sediul UniversităÑii „Nicolae Titulescu“, din Calea
Văcăresti nr. 185, sector 4, Bucuresti.

(din Metodologia examenului, afisata pe site)
Multumesc, maria-monica!
Nu stiu daca se vot afisa pe site...Cel mai bine este sa vedem la fata locului,decat sa ne facem probleme in plus:) Nu ramanem noi "pe-afara":) Fac haz de necaz...
Bine ca a dat alcineva un raspuns avizat:)...Deci,maine ar trebui sa aflam.....=D>
Ultima modificare: Miercuri, 3 Decembrie 2008
danapopa88, utilizator
orange123, mii de multumiri! intr-adevar un raspuns avizat si prompt!
danapopa, asa ar fi bine, dar totusi e bine sa vedem si listele...mai stii?!
primul care reuseste sa vada listele pe site, poate da un copy/paste pe forum. pentru el, am vorbit deja cu mosu si cica are un cadou pregatit:D
Cu mare placere.
Tocmai s-au afisat si listele cu admisii si respinsii pe site-ul Baroului.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Decembrie 2008
orange123, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)