avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
maria-monica a scris:

in primul rand, as dori, sa va atrag atentia asupra lipsei de discretie! sper ca va imaginati ca discutiile despre "lejeritate" sunt publice, pot fi vazute de absolut toata lumea si nu doar de candidatii la examen. din punctul meu de vedere, aceasta tactica poate calca pe coada pe cineva....
poate ca in alte locuri asa stau lucrurile, dar nu trebuie generalizat! si vedeti voi, discutiile astea, fie ele adevarate nu se poarta pe un site!
eu personal nu cred in "lejeritate" ! mai ales ca la bucuresti s-a anuntat o schimbare majora! examenele scrise incep pe 5.
va multumesc pentru intelegere!

Subiectele sunt atat de lejere pe cat de bine le-ai invatat. Si din punctul meu de vedere au fost lejere. Au fost extrase dintr-un numar de subiecte si nu vad cine ar avea ceva de obiectat. Ce vrei sa spun ca au fost grele sau enorm de lungi??:hammer:
Nu stiu cum este facut baremul si ce anume o sa depuncteze insa subiectele in sine.... sunt faine. Na. Nu lejere

Si crede-ma ca dintre cei care au iesit din sala si au povestit ce au scris 30% au facut varza, au incurcat subiectele (sau creditotul cu debitorul):stunned:
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2008
dorians, utilizator
Dorians, te rog nu mai posta mesaje consecutive, poti folosi editarea pentru a adauga. Multumesc!
dorians, eu ma refeream strict la " supravegherea a fost lejera".....
subiectele au fost chiar super! te rog, nu ma intelege gresit! mi-as dori sa se dea si la bucuresti!
chiar exista candidati la acest examen care incurca creditorul cu debitorul? oo, e grav atunci !!!!!
maria-monica a scris:

dorians, eu ma refeream strict la " supravegherea a fost lejera".....
subiectele au fost chiar super! te rog, nu ma intelege gresit! mi-as dori sa se dea si la bucuresti!
chiar exista candidati la acest examen care incurca creditorul cu debitorul? oo, e grav atunci !!!!!

Scuze- atunci cred ca nu am inteles eu. Referitor la supraveghere... eu cred ca fost destul de stricta. Am lasat la usa haine, mape, carti, telefoane si alte chestii electronice. Nu cred ca s-a putut comunica dar oricum am stat in primul rand asa ca nu m-a interesat:))
Si da... erau specimene care faceau astfel de confuzii

@@Andreea. Am inteles. Scuze.
multumesc, dorians

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)