avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
mstres a scris:

:innocent:Intrebare: inteles-am ca nu era un subiect in lista de subiecte. Dar din vagile mele cunostinte era in programa care era tot intr-o anexa. Sau sunt "in eroare"? Editez pentru a specifica faptul ca ma refer la situatia din Iasi.;)

Ligiana, bafta.:luck:

DA
ADEVARAT ERA IN LISTA
La nr meu era vorba de Competenta teritoriala
Ne-am apucat de rezolvat subiectele.In sala erau vociferari.Sefii de comisie s-au apucat de verificat Hotararea 423, apoi au continuat cu regulamentul , au inceput sa puna candidati sa citeasca art cu privire la tematica , bibliografie , organizarea probelor scrise ....
Au inceput polemici cu privire la elaborarea subiectelor - din lista sau din tematica....Au sunat la UNBR....
Au decis dupa mai bine de o ora de cand lucram subiectele ca inlocuiesc subiectele problema.ASTFEL DUPA O ORA SI JUMATATE ne-au pus sa taiem in foaia de examen subiectul problema cu tot cu rezolvarea lui si sa ne apucam de altul nou cu prelungirea timpului de examen cu 1,5 ora. ASTA E ORGANIXAREA EXAMENULUI DE PRIMIRE IN PROFESIA DE AVOCAT LA NOI....

mstres a scris:

ligiana a scris:

mstres a scris:

:innocent:Intrebare: inteles-am ca nu era un subiect in lista de subiecte. Dar din vagile mele cunostinte era in programa care era tot intr-o anexa. Sau sunt "in eroare"? Editez pentru a specifica faptul ca ma refer la situatia din Iasi.;)

Sa fie. Daca il iau trag un chef de auziti pina la Bucuresti, Iasi, Constanta si de pe unde mai sinteti. Si va invit pe toti. La o bauta crunta. N-am baut in viata mea da acuma o fac lata. Si de stiu ca zac dup-aceea o saptamina.:sticktongue:

=D>=D>=D>Asa se face. Eu m-am imbatat cand am intrat in facultate. Acum ramane cand intru in Barou:P:)). Hai ca tinem urechile palnie sa auzim cheful;)

La noi se dau rezultatele lunea viitoare,. e afisat pe site de la inceput. Chiar si ora. Voua nu v-a spus nimeni cind vi se dau?
DIANA AVA a scris:

mstres a scris:

DA
ADEVARAT ERA IN LISTA
La nr meu era vorba de Competenta teritoriala
Ne-am apucat de rezolvat subiectele.In sala erau vociferari.Sefii de comisie s-au apucat de verificat Hotararea 423, apoi au continuat cu regulamentul , au inceput sa puna candidati sa citeasca art cu privire la tematica , bibliografie , organizarea probelor scrise ....
Au inceput polemici cu privire la elaborarea subiectelor - din lista sau din tematica....Au sunat la UNBR....
Au decis dupa mai bine de o ora de cand lucram subiectele ca inlocuiesc subiectele problema.ASTFEL DUPA O ORA SI JUMATATE ne-au pus sa taiem in foaia de examen subiectul problema cu tot cu rezolvarea lui si sa ne apucam de altul nou cu prelungirea timpului de examen cu 1,5 ora. ASTA E ORGANIXAREA EXAMENULUI DE PRIMIRE IN PROFESIA DE AVOCAT LA NOI....

Daca era in lista nu-mi explic:
1. vociferarile din sala
2. motivul agitatiei comisiei
3. necesitatea schimbarii subiectelor-sau amabilitatea de care au dat dovada ascultand de vox populi
Imi scapa mie ceva? Desi multa lume m-a cadorisit , datorita limbii ascutite cu aseamanarea cu un anumit profesor ce preda prin primul an-doamnele din Iasi cred ca cunosc persoana- nu pot sa nu remarc perfecta logica dupa care se ghideaza organizarea in profesia asta#-o
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Decembrie 2008
ContSters69036, utilizator
ERAU DOAR IN TEMATICA E LESNE DE INTELES
DACA AR FI FOST IN LISTA CLAR CA NIMIC DIN TOATE ASTEA NU S-AR FI PETRECUT
Ma bucur ca am scapat,in fine de stresul examenului, de acum putem dormi linistiti-in sensul ca nu vom mai visa subiecte:) Am auzit ca in amfiteatrul2 au fost eliminate astazi 10 persoane, iar ieri doua.Pe la alte sali cum a fost? E adevarat, nu are nici o relevanta;asa ca un pretext sa mai vorbim si noi:)... Sa speram ca vom primi rezultatele cat mai curand, sa mai speram ca acestea vor fi cele pe care ni le-am dorit atat de mult!!!!=D>

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)