avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oare cand ne dau rezultatele?
Ultima modificare: Duminică, 7 Decembrie 2008
maria-monica, utilizator
danapopa88 a scris:

Maria-monica,dana2space, de ce nu mai dati nici un semn????Cum a fost la examen???
Nu stiu de ce, dar iar nu se mai poate "intra" pe site la Baroul Bucuresti... Stiu ca nu mai au "stiri calde", dar,totusi, ar fi trebuit sa functioneze....X-(
O zi buna si weekend placut!(ce a mai ramas din el:) )
Cecivlad, si eu m fost tot la Amf. 6:bow:

buna Oana, banuiam ca ai fost si tu acolo daca te cheama tot "Popa" Eu am stat in ultima banca la fereastra, pt ca am facut schimb cu o colega care a vrut neaparat sa stea pe mijloc langa sotul ei.
Nu merge nici acum site-ul ma gandeam ca poate au afisat punctajul la penal, ca tare curioasa sunt la diferente dintre delapidare si furt, cu cat au punctat.
Teapa, 0,50 puncte pentru furt.
@cecivlad

deosebirile delapidare furt 0,5 puncte
in general au inceput punctarea de la 0,25 puncte
barem de admitere la facultate nu de acces intr-o organizatie profesionala...
in opinia mea este inexplicabila dificultatea examenului de acces....la def....da...acolo sa triezi....dar la acces???? nu vad sensul.
salutare alex si la ceilalti....
la noi au dat
DC ( preconizez minim 8.50)
Contractul de mandat
Riscul contractului
Repunerea in termenul de prescriptie extinctiva
DPC ( preconizez minim 9.00)
Termene procedurale
Intampinarea
Tranzactia
DP ( preconizez 10.00)
Abuzul in serviciu contra intereselor persoanelor
Not. si trasat. esentiale ale infr.
Recidiva postcondamnatorie. Condamnari care nu atrag starea de recidiva. - art 37, 38
DPP ( preconizez 9.50)
Partea vatămată în procesul penal noţiune, constituire; drepturi şi obligaţii
Urmarirea penala si judecata in cadrul procedurii urgente
Hot.pen. supuse recursului
la procedura si lg51 am luat 8, nu m-a prea interesat...
Mult , Mult , Mult succes si tie / voua

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)