avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Incepusem deja sa am "impresii" ca este posibil sa fi notat si prestatia noastra cu note, pe care sa le aflam ... la final.
La celelalte barouri s-au stiut notele de la "organizarea profesiei" imediat dupa acel examen???
Deci surprizele pot sa curga ....:stunned:

Daca nu va suparati si nu impacientez prea tare, mai stie cineva baremul de la penal si proc pen???:(
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2008
dana2space, utilizator
Neatza tuturor.
Mult succes la aflarea rezultatelor.
Si la Suceava au fost date si note la Organizare.......
Nu stiu daca le vor calcula la media generala....
elladomi a scris:

Neatza tuturor.
Mult succes la aflarea rezultatelor.
Si la Suceava au fost date si note la Organizare.......
Nu stiu daca le vor calcula la media generala....

Notele de la Organizare le-ati aflat imediat dupa sustinerea probei??
Cum a fost, oral sau scris?
Mda...cat despre Bucuresti, treaba sta in felul urmator: au fost comisii care au pus note, si altele care s-au limitat doar la calificativul admis / respins. Nu shtiu exact cum a fost la altii la oral, dar eu am semnat in dreptul calificativului 'admis' si chiar m-am uitat cu real interes sa vad ce anume isi noteaza. In afara de ceea ce deja am mentionat, nu se mai scria nimic nicaieri ( si am stat peste 20 min la acea masa ). Colegi de-ai mei spun ca au fost notati ...poate careva dintre voi care s-a aflat intr-o atare situatie ne poate spune mai multe.
APEL catre toti care au sustinut proba orala la BB

Va rugam veniti cu detalii in privinta modului cum ati fost notati la proba "Organizarea profesiei", mai cu seama daca notarea a fost facuta in alt sistem decat admis / respins

Presupun ca, daca sunt intr-adevar diferente, problema intereseaza in mod direct pe toata lumea, in eventualitatea contestatiilor ....

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)