avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Iti multumesc mult, mstres.
Am jurat, nu voi ma da acest examen !!!! NICIODATA !!!

Felicitari tuturor si bafta multa celorlalti...!
Shadow, hotararile mari nu se iau in situatii de stresB-);):P.Hai incearca. Eui va inteleg starea de saturatie dar credetim-ma, nu e cazul sa renuntati acum. Mai ales cei pe care va despart cateva sutimi de "final"....#-o#-oAsta e sistemul Perfectibil... Cu ghionturiX-(. Eu sper sa fie bine pentru toti sau, mai realist, pentru cat mai multi pentru ca imi sunteti dragi toti:">:P
Shadow2cernobyl a scris:

Iti multumesc mult, mstres.
Am jurat, nu voi ma da acest examen !!!! NICIODATA !!!

Felicitari tuturor si bafta multa celorlalti...!

Deci nici sa nu te gandesti sa nu te duci la contestatii. Inainte de alte juraminte, respecta-ti munca si chinul pe care le-ai depus acum. Fie si numai pt timpul pe care l-ai pierdut si tot esti dator sa mergi PANA LA CAPAT!!!!
CURAJ!!!!!!!!!!!!!!
Dana, parca ziceai ca tragi un chef... Nu auz nimicuta:PB-)
Pai cum sa ma mai auzi, daca deja am ragusit. Vorbesc numai cu mainile....:)) Maine cred ca numai...din picioare:D

Succes mult si tie pt la anul !!!! Sa-mi trimiti mail sa te sustin:)=D>

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)