avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala

Care este termenul in care trebuie sa-mi raspunda cei de la politia comunitara S1, Buc., pt. ca am primit un PV de la ei dupa care am facut contestatie la ei la sectie si au trecut peste 30 zile de la depunerea contestatiei si nu am primit raspuns.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:53, 14 Noiembrie 2010
Conform OG nr 2/2001 contestatia impotriva PV se adreseaza judecatoriei responsabile locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Contestatia se face la Judecatorie, nu la cel care a dat amenda!! Totusi, sa speram ca au inaintat plangerea la instanta. raspunsul lor se comunica la dosarul de la instanta, nu este o corespondenta intre parti, ci prin Judecatorie
Daca mai sunteti in termenul legal de 15 zile de la semnarea/primirea la domiciliu a procesului verbal de contraventie,formulati contestatie direct la instanta competenta teritorial locului constatatrii contraventiei,daca ati depasit acest termen mergeti la unitatea de jandarmerie pentru a verifica daca aceasta a fost trimisa,desi nu intra in atributiile sale aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda contraventionala ContSters163516 ContSters163516 am primit o amenda de 500 roni pt ca am sunat la 112 scrie ca pot sa o contest in 15 zile la unitatea din care face parte agentul constatator. Faptul ... (vezi toată discuția)
Contestare p-v contraventie politia comunitara ssjohn ssjohn Salutare tuturor! Sper sa ma ajute cineva cu un motiv intemeiat pentru a contesta in instanta un proces-verbal de constatare a contraventiei inchieiat de un ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare resedinta - am primit amenda ni_co68 ni_co68 am fost sanctionat contraventional conform H.C.G.M.B. nr.124/2008,art.21 lit A si sanctionat de art.22 pct.1 lit b cu amenda cuprinsa intre 1500-2500 lei .Ce ... (vezi toată discuția)