avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua

am si eu o intrebare am avut un leasing auto si nu am dus pina la capat iar cei de la rci leasing au reziliat contractul si masina au recuperato de la mine si dupa un an de zile imi vine acasa un plic cu executare silita ptr suna de 6500 euro am judecat dar nu am cistigat si acum am primit o executare silita pe imobil dar imobilul este ipotecat ptr un credit pot sa ma execute si cei cu contractul de leasing daca el este ipotecat la banca /.? va multumesc astept raspuns:stunned:
Cel mai recent răspuns: bigbos , utilizator 16:25, 12 Noiembrie 2010
deocamdata nu va pot executa silit imobilul.
da dar cum isi recupereaza cei de la rci leasing bani ca imobilul e pe 25 de ani ipotecat? sau cu ce ma poate executa silit inafara de imobil va multumesc ?
ms mult sunteti o draguta dar o sa merg si la banca sa vb cu un jurist de al banci sa ma lamureasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing - executare silita bigbos bigbos am luat un logan in leasing in 2008 de la rci leasing si nu am mai putut plati ratele masina a fost recuperata de rci leasing cu rezilierea contractului bun ... (vezi toată discuția)
Imobil scos la licitate urgent gemilia gemilia am luat un imprumut in 2008 dela o pers suma 80000 euro cu contract de ipoteca la notar, tot in 2008 diferenta de o luna am luat de la alta persoana 2000 euro ... (vezi toată discuția)
Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)