Cine trebuie sa informeze pe taranul care nu stie sa citeasca, sa scrie, nu se uita la televizor, dar creste animale, cultiva pamant, despre subventii ?
Daca doriti un raspuns strict din punct de vedere legal ,cu riscul ca o sa ma considerati mai putin inteleapta va pot spune ca informarea privind acordarea subventiilor trebuie sa o faca cel care acorda banii,adica APIA.Au fonduri serioase pentru asa ceva. Medicul veterinar sau orice alt angajat al primariei nu poate sa -si faca decat datoria in ceea ce priveste eliberarea documentelor solicitate la dosarul solicitantului de subventie.Fiecare are sarcini de serviciu in fisa postului ,fisa care in nici un caz nu poate sa contina atributii ale celor de la APIA ,care intreacat fie spus asteapta mura in gura sa le faca altii treburile iar ei sa nu isi asume nici o responsabilitate,ca sa nu mai fac trimitere si la salariile pe care le primesc pentru asta.
Raspunsul care va dam pe domnul nu este potrivit cu ceea ce el intreaba, care este de adevarat un problema politic. Adica ar trebuie sa le da o contestatia politica, sau de politese, si asa am incercat sa il dau eu. Legea este aplicabila pentru toti, informarea pe tarani este obligatia de toti, si daca nu stie sa citeasca legea, e problema de mult timp. Sunt tarani -(99%)- care stiu sa citeasca. Ar trebuie un fond european pentru sa invat pe tarani sa citeasca?. Nu cred ca intrebarea are de adevar o intentia juridica.
Subventii caldura 2010-2011
Se mai acorda subventii la caldura anul acesta?Si daca da,imi puteti spune si mie ce trebuie facut? Suntem o familie compusa din patru persoane cu un venit de ... (vezi toată discuția)