avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj succesoral

Buna seara,

Dupa pronuntarea divortului, urma sa introducem actiune de partaj. Din nefericire fostul meu sot a decedat. Din casatorie avem 2 copii, majori. Suntem intrutotul de acord ca facem asa cum trebuie, mai precis sa i se cuvina fiecaruia dreptul sau.
Care este procedura care trebuie urmata: partaj de succesiune deschis la judecatorie sau succesiune? Va rog, cumva stiti care taxe sunt mai reduse si cam cat ar costa?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:10, 12 Noiembrie 2010
va sugerez sa dezbateti succesiunea la notariat.e o procedura mai rapida.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune vivorica vivorica Buna ziua, tatal meu a murit de curand. Mama a divortat de tata dar partajul nu a fost facut. Acum mama ne-a dat in judecata pe mine si fratele meu cerand ... (vezi toată discuția)
Mostenire - succesiune k27lau k27lau In anul 2007, eram casatorit si am achizitionat impreuna cu fosta sotie un apartament prin credit ipotecat. In anul 2011, am divortat, de comun acord, nu am ... (vezi toată discuția)
Succesiune? solomon_bc solomon_bc Buna ziua, tatal meu a cumparat o casa in anul 1971 in timp ce era in divort cu sotia lui,(cu care avea un copil) in contractul de vanzare-cumparare este ... (vezi toată discuția)