avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu un vecin care face reclamatii nefondate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu un vecin care face reclamatii nefondate

Am si eu o problema. Am un apartament inchiriat, un chirias extraordinar de linistit. Problema este ca vecina de langa face intr/una reclamatii la politie ca e deranjata de chiriasul meu. Politia a venit de nenumarate ori, de nenumarate ori a conchis ca reclamatia este nefondata, dar vecina nu se linisteste. A sunat la 112 iar ei sunt obligati sa vina. Politistul care se ocupa de zona cunoaste situatia si stie ca vecina are niste... "probleme" si cam atat. Evident ca satul de atatea reclamatii chiriasul vrea sa plece> nu poate sa vada un meci, sa asculte o muzica putin mai tare... Ma gandesc sa fac o reclalamtie la politie. Ce va intreb eu este ce pot sa fac, dar repede, sa o linistesc definitiv pe femaie asta caci... chiriasul pleaca dar nebuna ramane...
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cornelv , utilizator 18:42, 12 Noiembrie 2010
puteti sa o dati in judecata sa ii cereti daune intrucat va creeaza un prejudiciu material prin reclamatiile facute si care se dovedesc nefondate.
Si care ar fi temeiul actiunii in instanta? Eu as vrea o slutie mai rapida, insa poate e bine sa iau in calcul si aceasta varianta....
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

vecini neintelegatori. Georgiana R Georgiana R Buna ziua. Am si eu o nelamurire in legatura cu linistea publica. Eu stau la bloc si de vreo doua - trei saptamani un vecin , care de fapt sta in scara de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii galmel galmel Stimati Domni/Doamne, Imi cer scuze ca va inoportunez cu problemele personale, dar va rog frumos ma ajutati cu un sfat competent si eficient. Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Are dreptul jandarmeria (daca este solicitata) sa sanctioneze pentru tulburarea repetata a linistii nocturne la bloc? Aalbu Aalbu Avem o problema cu vecinul care locuieste in garsoniera de deasupra noastra si este sotul administratoarei de bloc. Aproape in fiecare noapte dupa ora 23, ... (vezi toată discuția)