avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comportament neadecvat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comportament neadecvat

Lucrez la un supermarchet si de curand o persoana care nu ma are la suflet din cauza unor divergente pe care le-a avut cu mine acum cativa ani (a fost sanctionat la locul de munca pt ca nu a respectat anumite reguli si eu eram cea care trebuia sa scoata la iveala acele incalcari) a venit si a facut in gura mare afirmatii mincinoase si injurioase la adresa mea, patand-mi imaginea mai ales ca lucrez de putin timp aici. Exista posibilitatea de a-mi pierde locul de munca? Si ce pot face in acest sens? Si ce sanse am evident? Multumesc si va rog sa imi raspundeti...
Individul nu este colegul meu are oalta profesie. A intrat in magazin ci si client.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
mariuca4, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:44, 12 Noiembrie 2010
lucrati de cativa ani sau de putin timp?
si ce v-a reprosat?
De putin timp. Nu mi-a reprosat ci a folosi apelative urate la adresa mea, care au fost auzite de colegi si de clientii din magazin.
Ideal ar fi sa luati legatura seful ierarhic( bine ar fi sa aveti un sef comun) pentru a incerca sa dezamorsati conflictul. Desigur este neplacut sa fi in centrul unor scene penibile fata de colegii de serviciu si mai ales fata de clienti.SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzul verbal mariuca4 mariuca4 Ce sanctiuni i se pot aplica unui individ care m-a abuzat verbal la serviciu, acest individ nefacand parte din colectivul de munca. In urma cu cativa ani a ... (vezi toată discuția)
Probleme comportament la locul de munca carmen_pitesti carmen_pitesti Buna ziua ! Numele meu este Carmen si lucrez la o firma cu 3 angajati pe tura. De o perioada buna de timp cele 2 colege de tura s-au pus impotriva mea, si ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca cand esti agresat de un client vasilescupetro vasilescupetro Buna ziua, numele meu este Petronela, o sa explic cat mai pe scurt problema mea,prietenul meu lucreaza la o firma importanta de electrocasnice , la angajare i ... (vezi toată discuția)