avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuzul verbal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuzul verbal

Ce sanctiuni i se pot aplica unui individ care m-a abuzat verbal la serviciu, acest individ nefacand parte din colectivul de munca. In urma cu cativa ani a fost sanctionat la serviciu deoarece a incalcat niste reguli si eu eram cea care a trebuit la vremea respectiva sa arat conducerii abaterea facuta. Acum am alt servici, de putin timp lucrez la un supermarchet si dupa acesti ani a aparut respectivul individ si mi-e teama sa nu imi afeteze acest loc de muna. Ce pot face? De mentionat ca a fost auzit de colegi si clienti cum vorbea urat la adresa mea. Este a 2-a oara cand se intampla si vreau sa stiu ce se poate intampla daca se mai repeta. Va rog sa imi raspundeti. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 10:27, 13 Noiembrie 2010
Raportati acest fapt scris la unul din superiorii dumneavoastra directi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comportament neadecvat mariuca4 mariuca4 Lucrez la un supermarchet si de curand o persoana care nu ma are la suflet din cauza unor divergente pe care le-a avut cu mine acum cativa ani (a fost ... (vezi toată discuția)
La ce infractiune se poate incadra? ContSters277534 ContSters277534 La ce infractiune se poate incadra un individ care repetat zilnic, de 4 ani, isi lasa cainii periculosi liberi fara lesa si fara botnita, cu buna stiinta prin ... (vezi toată discuția)
Abuz al unui politist tf din sibiu cetateansb cetateansb Buna ziua, Am creeat urmatorul videoclip in care este prezentata pe larg, reactia si ABUZUL de care a dat dovada un politist din cadrul TF Gara ... (vezi toată discuția)