Detin un teren care a fost ocupat abuziv.Am intentat proces in 2006. Am prezentat toate actele cerute actul de propietat etc.Paratul reclamant acum in 2010 cere suspendarea cauzei,pana la solicitare unui dosar (16.06.2010)ce are ca obiect uzucapiune,apreciind ca de solutia data depinde solutionarea prezentei cauze.Intre cele doua terenuri nu exista identitate.Paratul reclamant declara ca a cumparat un teren ptr.care detine un act autentificat.Judecatoarea a admis cererea de suspendare astfel ca voi mai astepta vreo 5 ani pana cand se rezolva si dosarul meu.Astept un raspuns si va multumesc ptr. timpul acordat.CU STIMA
Ar trebui sa va interesati ce se intampla in dosarul in baza caruia s-a suspendat dosarul dvs. Eventual cautati un avocat , poate ar fi util sa interveniti in acel dosar., decat sa asteptati 5 ani! Daca acel dosar are ca obiect uzucapiune, este foarte probabil sa fie identitate de teren. Incercati sa interveniti tocmai pentru a impiedica obtinerea unei hotarari prin care sa i se recunoasca adversarului dvs. un drept.
uzucapiune scurta?
apoi, daca are act autentic, transcrierea /intabularea nu putea sa o faca decat impotriva dvs sau a succesorilor ( eventuali cump sa zicem) dvs..
faceti recurs LA INCHEIEREA DE SUSPENDARE
Uzucapiune de 30 de ani prin jonctiunea posesiilor a unui imobil in suprafata de 232mp,cumparat printrun inscris subsemnatura privata.Paratul reclamat a cumparat o suprafata de teren conform contractului de vanzare-cumparare autentificat in anul 1996.
Uzucapiune
buna
Detin din 1990 teren + casa - limitele de hotar specificate in act corespund cu realitatea de pe teren. In acte 363 mp, pe teren 549 mp, eroare calcul ... (vezi toată discuția)