avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale act constitutiv societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

act constitutiv societate comerciala

Buna seara,

Am o intrebare legata de infiintarea unei societati comerciale cu asociat unic, daca acest asociat e cetatean strain din UE. Daca el nu se afla in tara cum se poate rezolva:
1. poate sa semneze o procura in tara lui in fata unui notar? daca da
2. procura poate fi semnata in ambele limbi si autentificata de asemenea in ambele limbi sau trebuie semnata doar in engleza sau limba lui materna si autentificata in aceea limba si tradusa dupa aia aici in Romania?
3. si va rog sa imi spuneti si ce lege reglementeaza aceasta intrebare a procuriilor.

Va multumesc
Eniko
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:48, 12 Noiembrie 2010
mandatul pentru persoana abilitată să semneze actul constitutiv în numele şi pe seama fondatorului persoană juridică română (copie certificată) sau străină (original şi traducerea realizată de un traducător autorizat a cărui semnătură să fie legalizată de un notar public);

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare act constitutiv de asociat strain aurica ilie aurica ilie am marea rugaminte sa fiu ajutata in urmatoarea situatie:: suntem 3 asociati la un srl si mai dorim adaugarea unui asociat strain (din alta tara). deoarece ... (vezi toată discuția)
Constituire societate cu asociat unic cetatean strain Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna dimineata! Revin si eu cu o intrebare; speta sta in felul urmator: o societate comerciala cu asociat unic cetatean strain e in curs de infiintare. ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare srl - asociat unic o persoana juridica straina bamac bamac Ce acte trebuie pentru infiintarea unui SRL care va avea asociat unic o persoana juridica straina? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)