avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru CCC

Daca duci copilul la cresa nu mai iei indemnizatia de crestere?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:59, 13 Noiembrie 2010
Fals... beneficiati de indemnizatie ...
OUG 148/2005 nu prevede asa ceva printre conditiile de suspendare sau de incetare a indemnizatiei pentru CCC pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca imi duc copilul la cresa mai primesc indemnizatie de crestere copil? OLeMare OLeMare Cum aflu daca imi duc copilul la cresa mai primesc indemnizatie de crestere copil? (vezi toată discuția)
Ou 148/13.11.2005 -stimulent pentru inceperea lucrului din concediul de crestere a copilului ? anaradut anaradut Eu sunt in concediu de crestere a copilului de 1 an si 6 luni si vreau sa ma intorc la serviciu de la 1 ianuarie dar in alta parte decat la firma care mi-a ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru reintoarcerea la serviciu dupa ccc pongonel pongonel Buna seara, am stat 2 ani in concediu crestere copil si m-am intors la munca. Intrebarea mea este daca trebuie sa anunt la primarie sau in alta parte ... (vezi toată discuția)