avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca imi duc copilul la cresa mai primesc indemnizatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca imi duc copilul la cresa mai primesc indemnizatie de crestere copil?

Cum aflu daca imi duc copilul la cresa mai primesc indemnizatie de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:36, 2 Noiembrie 2010
1. OUG 148/2005 nu precizaeaza nimic in legatura cu acest aspect.
2. Dvs. va cresteti copilul asa cum credeti de cuviinta, inclusiv prin a-l duce la cresa.
3. Nu veti pierde indemnizatia de CCC pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate intra tatal in ccc? dan_co dan_co Buna ziua! Sotia mea se afla in concediu de crestere a celui de-al doilea copil, nascut inainte ca primul copil sa implineasca 2 ani. Avand in vedere ca al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru ccc alex15mariana alex15mariana Daca duci copilul la cresa nu mai iei indemnizatia de crestere? (vezi toată discuția)
Ou 148/13.11.2005 -stimulent pentru inceperea lucrului din concediul de crestere a copilului ? anaradut anaradut Eu sunt in concediu de crestere a copilului de 1 an si 6 luni si vreau sa ma intorc la serviciu de la 1 ianuarie dar in alta parte decat la firma care mi-a ... (vezi toată discuția)