avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daunele morale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daunele morale

incat timp de la data ramanerii definitive a unei sentinte trebuie platite daunele morale?
Cel mai recent răspuns: precupcristina11 , utilizator 21:38, 12 Noiembrie 2010
Dupa luarea la cunostinta despre sentinta pronuntata, faceti cerere de investire cu formula executorie si mergeti la executorul judecatoresc pentru a o pune in executare.
intreb deoarece procesul nostru s-a terminat de aproape 2 ani si inca nimeni nu a venit sa ne ceare banii. (este posibil ca daca nu ii mai cere sa nu mai trebuiasca sa ii dam )cat trebuie sa treaca sa nu mai fim obligati sa ii dam ,asta daca e posibil daca prevede legea asa ceva
as dori sa mai stiu daca trbunalul a pus sechestru pe apartamentul pe care il detin si el este ipotecat poate sa il ia?mentionez ca in cauza au fost 4 persoane dar numai bunul meu e ipotecat iar unul nu are nimic iar ceilalti doi au si ei bunuri,cum procedeaza legea in cazul acesta ia de la cine are?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atac la o sentinta penala ZburleaFlorin ZburleaFlorin Buna seara.De curand sa dat o sentinta penala cum ca un prieten deal meu e condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare si plata daune morale catre victima pt ... (vezi toată discuția)
6 ani!!!dosar penal,ucidere din culpa siminuk siminuk buna ziua,acum 6 tatal meu a fost implicat intr-un accident rutier si a murit(tatl meu era pieton si a fost lovit de un tir).Dupa ani de procese s-a dat o ... (vezi toată discuția)
Despre amenzi cristyan cristyan Am fost lovit de o persoana ,i s-a inceput cercetarea penala si i s-a aplicat o amenda administrativa de 500 lei.Respectiva persoana m-a dat in civil in ... (vezi toată discuția)