Buna seara,
am o intrebare referitoare la despagubirea politei casco referitoare la furtul cheilor auto.In contract nu apare specificat nimic referitor la chei,nici excluderea despagubirii cheilor...am inteles ca este o clauza separat,de care eu nu am stiut,agentul mi-a spus ca nu m-a informat pentru ca nu se intampla decat in 1% din cazuri si nu i s-a parut necesar..acum eu trebuie sa suport cheltuielile...inchizatori si chei...nu stiu ce e de facut in acest caz..oare acea clauza separata pentru chei este legala?,Multumesc!:)
Conditiile/clauzele/excluderile, in concluzie tot ce este legat de asigurare,riscuri si despagubiri, se gasesc obligatoriu in polita de asigurare, sau in anexe si se iau la cunostinta prin semnatura de catre asigurat.Daca nu s-a respectat aceasta procedura, exceptia de la despagubire nu este legala si poate fi contestata.
Refuz sa cred ca nu ati citit in conditiile de asigurare despre furtul partial sau total la autovehicole. Si apoi mai nou sunt introduse in polite riscurile separat si fiecare opteaza pt ce riscuri vrea sa fie asigurat. Cred ca dv pt a plati mai putin nu v-ati asigurat si pt furtul cheilor. Este bine de mers la asiguratorul dv si sa va lamureasca acest aspect.
Autocar
nicolaedorusorin
Mi sa furat autocarul si odata cu el si talonul de inmatriculare , exista asigurare casco la care nu inteleg procedura in cazul in care nu il pot depune in ... (vezi toată discuția)