avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu si conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu si conturi

Buna

Am si eu o nelamurire. Daca mi s-a pus poprire pe conturile din Romania...au dreptul sa puna poprire si pe conturile deschise pe numele meu in strainatate? Mai precis....Eu lucrez cu forme legale in strainatate, asta insemand contract si cont bancar unde mi se vireaza salariul lunar. Poate instanta din Romania sa blocheze contul din strainatate sau sa blocheze un transfer de bani din contul meu, din acea tara, catre un alt cont aflat pe un nume diferit din Romania?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 23:12, 12 Noiembrie 2010
Este mai greu ca acest lucru sa se intample, este vorba in primul rand de competenta teritoriala a executorului, care mai mult ca sigur nu exista, asa ca nu va faceti griji din acest punct de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)
Incasare bani prin western union daca exista poprire pe conturi constanta2001 constanta2001 eu si sotul meu avem poprire pe conturi;daca el este plecat in strainatate,imi poate trimite bani prin western union chiar daca,v am mai spus,avem amandoi ... (vezi toată discuția)
Poprire, cont nou la alta banca JanineC JanineC Credit neplatit la timp care a dus la executare silita si proprirea contului bancar-persoana fizica. Daca se deschide un alt cont bancar la o alta banca din ... (vezi toată discuția)