avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia in timp de concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia in timp de concediu

vreau sa-mi dau demisia de la rnp sunt in concediu de odihna conform ccm pana la 22.11.2010,in tot acest timp am fost amenintat si santajat de un coleg de la aceeasi unitate si de altul jignit telefonic,drept ptr care am luat aceasta decizie.ce as putea face in aceasta situatie simtindu-ma nerespectat,amenintat,santajat,jignit si din aceasta postura vreu sa mi dau demisia,vreau sa i reclam la politie ptr cele scrise mai sus.astept cu nerabdare solutii,va multumesc anitcipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:57, 15 Noiembrie 2010
Ca sa va inaintati demisia trebuie sa instinanti angajatorul si sa respectati un termen de preaviz, dar acest lucru dupa epuizarea concediului. Cit priveste plingerile penale impotriva celor doi colegi de serviciu le puteti adresa politiei sau parchetului
~ Conținut șters la cerere ~
Interventie moderator Pentru a posta noi intrebari in discutia deschisa, apasati pe butonul "raspunde", scrieti toate nelamuririle dvs., apoi apasati "publica mesaj".
Simplu! :)

Gabriela Pintea

vultur c a scris:
fiind in concediu am fost amenintat telefonic,santajat si nerespectat de anumiti colegi cu functii mai mari,de aceea doresc sa-mi dau demisia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract munca ContSters177235 ContSters177235 buna seara,as avea nevoie de unele lamuriri ref la contractul meu de munca. datorita unor probleme grave de sanatate (neoplasm),sunt in concediu medical ptr ... (vezi toată discuția)
Somaj mihal mihal buna ziua , din 5 februarie 2010 nu mai lucrez , fiind pontat ca si concediu fara salariu,iar din data de 01.04.2010 am notificarea pentru somaj. As ... (vezi toată discuția)
Acte furate ioahna ioahna buna seara.mi.au fost furate urmatoarele acte din masina:permis auto,talon auto,certificate de nastere(al meu si al copilului),certificat de casatorie,atestat ... (vezi toată discuția)