avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Antecontract Prima Casa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Antecontract Prima Casa

Buna ziua, nu meu este Iulian si am urmatoare intrebare:
Vreau impreuna cu sotia sa cumpar un apartament prin programul Prima Casa (2).
Am inteles ca trebuie facut un antecontract, intrebarea mea este urmatoarea, tinand cont de faptul ca banca mi-a aprobat precreditarea, daca eu achit avansul si se intampla ceva la banca, mi se refuza pana la final, dintr-un motiv care nu tine de mine, financiar vorbind, pot sa imi recuperez avansul ? adica daca banca ma refuza pana la final, din varii motive pot recupera avansul ?
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
chivui, utilizator
Cel mai recent răspuns: chivui , utilizator 14:18, 13 Noiembrie 2010
In antecontract va trebui sa specificati in clar acest lucru. Intentionati sa cumparati apartamentul, achitati avansul, urmand ca actul sa se definitiveze la momemntul acordarii creditului de catre banca X. In cazul in care, din motive independente de persoana dumneavoastra banca nu va acorda creditul, promitentul vanzator va va restitui in intregime avansul achitat.
Va multumesc frumos.
Cu stima,
Chivui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa imi recuperez avansul ? ContSters59282 ContSters59282 ANTECONTRACT DE VANZARE CUMPARARE Intervenit intre subscrisii : I. \"XYZ\" domiciliat in ..... , si sotia \"XYZ\" cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Antecontract recuperare avans SimionDaniela! SimionDaniela! Buna ziua! Am semnat un antecontract pt cumpararea unui apartament care a avut termen de expirare 5.12.2022. Proprietarii au fost de acord sa prelungeasca ... (vezi toată discuția)
Restituire avans antecontract - vanzator suspectat de spalare de bani Alina1313 Alina1313 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament (in calitate de ... (vezi toată discuția)