..nu stiu daca conteaza pentru inceput numele, dar problema mea ma nelinisteste si nu stiu cum sa procedez, am divortat acum doi ani, si am un copil cu reclamantul, dupa divort minorul mi-a fost incredintat pentru crestere si educare, eu am tinut foarte mult la casnicie, si nu am vrut deloc sa divortez chiar daca am fosta inselata, mintita, umilita(m-am rugat de eleva care imi "furase" sotul si tatal copilului, sa nu-mi strice familia, dar degeaba!), si pentru ca nu voiam sa divortez am fost batuta pe "tema" asta, in cele din urma am acceptat, si am fost de acord cu el sa divortam, ...de copil aproape ca nu la interesat, a ramas doar sa-mi plateasca pensia alimentara, si atat..., intre noi era o intelegere tacita ca atunci cand el dorea, si putea mai lua copilul la el duminica, cateva ore,asta la initiativa mea, fiindca copilul inca nu intelegea si isi cauta tatal, in ultimul timp am cunoscut pe cineva si incerc sa-mi refac viata, copilul s-a atasat foarte mult de prietenul meu, de mult timp ii spune tati, noi ne cunoastem de aproximativ un an, si totul este bine, intre timp, "fostul" a aflat si sub pretextul "sa-mi permite-ti exercitarea drepturilor parintesti fata de minor.." si-a impus in cererea de chemare in judecata o "multime" de "dorinte", sub pretextul ca parata, nu poate compensa lipsa unui tata iar el nu poate fi de acord cu asta!...eu sunt de acord cu faptul, ca copilul la 2 ani plangea si tragea de el "tati nu pleca", iar el nici nu a intors capul, de altfel divortul nostru a fost pe tema ca isi gasise alta, si nu-l mai interesa.., acum nu stiu ce sa fac, il stiu mincinos si fara scrupule.., apropo,divortul sa pronuntat din culpa comuna, am mers pe mana lui, fiindca imi era rusine si nu doream sa petrec prea mult pe la tribunal..., am nevoie de avocat obligatoriu, sau pot sa ma reprezint singura...