avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... avere bulgaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

avere bulgaria

Bunicul meu a fost deportat din Bulgaria, el e decedat,si doar unchiul meu a primit bani pt avere din Bulgaria, tata nu a stiut nimic despre banii astia. mai putem sa facem ceva pt a intra si noi in posesia banilor?
unde trebuie sa ne adresam?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:42, 13 Noiembrie 2010
Tatal dvs. va trebui sa deschida o actiune in instanta.
ce actiune?
a trecut termenul inca de acum trei ani de cand trebuia tatal dvs sa depuna cerere pt acordare despagubiri conform legii 9/1998. acum sanse nu mai are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr 9 privind acordarea de despagubiri pt proprietati abandonate in bulgaria avocat09 avocat09 Tatal meu a depus cereri de despagubire pt bunurile abandonate in Bulgaria conform legii nr 9/98 de catre tatal sau natural si de tatal sau vitreg. Comisia de ... (vezi toată discuția)
Mai putem intra in posesia despagubirii din bulgaria ,conform legii nr 18/1991 mariaburete mariaburete Tatal meu BIRZOI NECULAE ,a depus la PREFECTURA MUNICIPIULUI BUCURESTI ,REGISTRATURA INTRARE NR 9108 ,in data de 12.05.2005 ,cu completare nr de inregistrare ... (vezi toată discuția)
Speță succesiune NedElena NedElena Speță Succesiune Buna ziua! Am si eu urmatoare speța! Am fost la 5 notari cu 5 pareri diferite. S. A decedat in octombrie 2019. Nu are copii. Nu are ... (vezi toată discuția)