avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce primeaza: un CIM sau un contract prestare servicii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce primeaza: un CIM sau un contract prestare servicii?

Sunt angajat cu CIM pe perioada nedeterminata de 2 ani in functia de psiholog iar angajatorul deruleaza in paralel un contract de prestare servicii pentru aceeasi activitate, cu un furnizor extern.Mie imi interzice prin dispozitie de serviciu sa evaluez salariatii in timp ce furnizorul face acest lucru pe bani.Mi se spune ca exista acest contract de prestare servicii (are durata limitata de 1 an) si ca este peste CIM-ul meu.Este adevarat ca are prioritate?Nelasandu-ma sa fac ceea ce conform legii reprezinta 90% din activitatea mea, nu-mi ingradeste cumva dreptul la munca?
Cel mai recent răspuns: Nicolaie Ciobotaru , Consultant resurse umane 18:38, 24 Februarie 2008
Nu exista ierarhie intre contracte. In mod normal ele ar trebui facute in asa fel incat fiecare prestator sa isi poata efectua in mod real activitatea.
Din punct de vedere legal, nu pot cere respectarea atributiilor din legea privind exercitarea profesiei mele?
Promovarea mea s-a facut tocmai in baza unui referat ce mentiona tocmai necesitate efectuarii de economii pentru acest tip de servicii.
dar fisa postului ce prevede? aveti trasate atributii cu privire la acest tip de activitate?
Puteti cere respectarea atributiilor prevazute in fisa postului.

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii de paza Doina Elena Doina Elena S-a incheiat un contract de prestari servicii de paza cu firma. In fapt, firma de paza a trimis 4 agenti paza sa asigure paza magazinului in 2 ture. Din ... (vezi toată discuția)
Este corect sa faci alte activități decât fisa postului? Adrian Cernatescu Adrian Cernatescu Este legal sa mi se aloce niște sarcini neconforme fisei postului și sa nu fie respectate deloc recomandarile medicului de medicina muncii? Sunt inginer ... (vezi toată discuția)
Toate activitatile dintr-o firma trecute in fisa postului S M SORIN S M SORIN Buna ziua, Ce atributii poate trece angajatorul in fisa postului unui Agent de Vanzari, conform COR, intr-o firma privata? Va adresez aceasta intrebare ... (vezi toată discuția)