avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare la urgenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare la urgenta

Cumpar un apartament in Bucuresti prin Prima Casa, BCR. Intrucat banii se vireaza vanzatorului abia dupa prezentarea la banca a intabularii pe numele noului cumparator, exista vreo posibilitate ca intabularea sa iasa in aceeasi zi cu semnarea contractului de vanzare-cumparare? Stiu un caz in care intabularea a iesit in cateva ore dupa plata la urgenta a unei taxe in jur de 5 milioane, dar doresc sa stiu daca e posibil in mod obisnuit acest lucru. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:30, 13 Noiembrie 2010
Nu este posibil ca intabularea sa iasa in aceeasi zi nici macar daca platiti taxa de urgenta!
B-)
Prevederile care guverneaza activitatea OCPI nu mentioneaza astfel de facilitati
Activitatea de verificare si notare a documentelor in cadrul OCPI ,se realizeaza in ordinea cronologica a inregistrarii acestora ,notarile si comunicarile urmand a se realiza conditionat de complexitatea,urgenta si autoritatea solicitanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate intabula un apartament simultan cu vinzarea acestuia? ... nidac nidac Se poate intabula un apartament simultan cu vinzarea acestuia? Am un apartament mostenit si am vazut ca notarii pot percepe o \"taxa de intabulare\". Pot ... (vezi toată discuția)
Cat costa o intabulare monik_a monik_a Buna seara! stiti, cumva cat costa o intabulare , dar una la urgenta si in cat timp iese aceasta intabulare? multumesc foarte mult (vezi toată discuția)
Primaria foloseste numele fostului proprietar la cadastre pe fonduri ue cosmin9 cosmin9 s-au primit fonduri europene pentru efectuare cadastru Arges. desi am rol de circa 20 de ani si suntem inregistrati in Registrul Agricol ( dovedind cu copii ... (vezi toată discuția)