avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intreruperea(suspendarea) contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intreruperea(suspendarea) contractului de munca

Va rog sa-mi spuneti,daca ma duc sa muncesc in strainatate ce posibilitati de a-mi pastra locul de munca din sistemul bugetar,sanatate,am?Si cum se opereaza in acte?Va multumesc mult pentru sfaturi!
Cel mai recent răspuns: frida , utilizator 18:34, 21 Februarie 2008
Sunteti functionar public? Deoarece in acest caz, raportul de serviciu se poate suspenda la cererea motivata a functionarului public, pentru un interes personal legitim pe o perioada cuprinsa intre o luna si 3 ani.
Se face o cerere in scris, cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data cand se solicita suspendarea. Suspendarea raportului de serviciu se constata prin act administrativ al persoanei care are competenta numirii in functia publica - acesta va emite o decizie de suspendare a raportului de serviciu pe perioada respectiva.


Nu sunt functionar public.Sunt medic,angajat la Spitalul Judetean.
Tot prin suspendare, insa e nevoie si de acordul spitalului. Incercati sa discutati, sa vedeti ce parere are conducerea.
Contractul individual de muncă poate fi suspendat, prin acordul părţilor, în cazul concediilor fără plată pentru studii sau pentru interese personale.
Depuneti la conducerea spitalului o cerere prin care solicitati suspendarea contractului individual de munca.
Va multumesc din suflet pentru ajutor.Pe aici avem de lucru cu niste "caini",daca se poate se straduiesc sa ne incurce.Face-ti o munca exceptionala.Va felicit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public, suspendare cristinavasile cristinavasile Buna seara am nevoie urgent de un raspuns : un functionar public suspendant din motive personale la cerere, pe o perioada de un an, poate obtine venituri din ... (vezi toată discuția)
Suspendarea contractului de munca la initiativa salariatului maria.dinca maria.dinca buna ziua, va rog sa-mi raspundeti si mie la cateva intrebari: 1. daca un angajat - functionar public face urmatoarea cerere: \'\' subsemnatul ... (vezi toată discuția)
Suspendare din motive personale mira55 mira55 VREAU SA STIU DACA DUPA CE AM AVUT RAPORTURILE DE SERVICIU SUSPENDATE DE DREPT, DIN MOTIVE MEDICALE, POT SA MA SUSPEND DIN FUNCTIE DIN MOTIVE PERSONALE, PE O ... (vezi toată discuția)