avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... E posibila scutirea de plata la curent electric daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

E posibila scutirea de plata la curent electric daca am un stalp pe teren?

Sunt scutita de la plata curentului electric daca detin un teren pe care se afla un stalp de inalta?
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 04:15, 15 Noiembrie 2010
ideea ar fi super...:thumbup: de unde ati scos-o ?...ma gandesc ca de pe o alta piatza, dar in nici un caz de pe plaiul mioritic...:giggle:
Ultima modificare: Duminică, 14 Noiembrie 2010
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Legal nu exista prevazuta o astfel de facilitate
Puteti intenta proces companiei sa va plateasca chirie pentru stalpul de pe terenul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)
Proprietate lucibest lucibest Am un teren extravilan pe care sun amplasati 3 stalpi de inalta tensiune si nu pot sa construiesc nimic pe el.Ce as putea face sa ma pot folosi de acel teren ? (vezi toată discuția)
Bună ziua! am cumpărat o proprietate cu doi stâlpi de electricitate ... Pacospan Pacospan Bună ziua! Am cumpărat o proprietate cu doi stâlpi de electricitate pe teren, situați ambii, la limita terenului, aproape de gard (după gard fiind drumul ... (vezi toată discuția)