avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... cetatenie greaca
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

cetatenie greaca

care sunt conditiile pentru a obtine cetatenia greaca eu si copilul meu. sunt in grecia din 2001 dar am lucrat legal doar din 2005. copilul este nascut in atena in 2007 dupa care ne-am intors in tara pt o perioada de un an, timp in care i-am facut copilului certificat de nastere romanesc. copilul poarta numele mamei de familie(adica al meu) iar cu tatal lui nu am fost niciodata casatoriti.copilul imi este incredintat mie si in mod legal spre crestere si educare.multumesc
Ultima modificare: Duminică, 14 Noiembrie 2010
maria_luiza, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 21:02, 14 Noiembrie 2010
Cred ca ar trebui sa va adresati amabasadei statului grec ,pentru ca fiecare stat acorda cetatenia in anumite conditii.Verificati daca indepliniti conditiile cerute de statul grec si apoi cu siguranta trebuie intocmit un dosar care trebuie depus la institututia apta sa rezolve o asemenea solicitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie ContSters248369 ContSters248369 cum se obtine cetatenia greaca? sau mai exact daca un copil se naste in grecia obtine direct cetatenia greaca daca mama are cetatenie romana si tatal are ... (vezi toată discuția)
Imi este frica sa dau in judecata concubinul ptr.a obtine custodia copilului ramona0402 ramona0402 buna tuturor!doresc sa scriu cat mai scurt ,si sper sa se inteleaga ceva...:\"> acum 5 ani jumate am cunoscut un grec,am facut un copil care acum are 4 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum putem obtine cetatenia greaca pt fetita noastra ... Eu052003 Eu052003 Buna ziua, cum putem obtine cetatenia greaca pt fetita noastra de 5 luni, tatal e grec si eu romanca ? Fetita am nascut-o in Ro. Multumesc, (vezi toată discuția)