avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

judecata

In cat timp trebuie sa plateasca firma salariile restante daca ,dupa ce ne-am judecat am castigat procesul?
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 05:50, 16 Noiembrie 2010
Cunosc pe cineva cu sentinta emisa in iunie si firma i-a dat 25% din bani... In Ro fiecare face ce vrea, invatati-va si nu va pueti bazele in PseudoJustitia Romana! Sa mai vorbesc de executor? Nu vred ca are rost! A trimis un sac de scrisori!
In acest caz sentinta este executorie si poate fi pusa in executare in orice moment.
In cazul in care sentinta nu este executata in termen de 15 zile de la solicitarea salariatilor, fapta constituie infractiune.
Daca in urma sentintei patronul nu plateste salariile restante trebuie neaparat sa platesc un executor?Nu exista si alta cale prin care patronul sa fie silit sa-si plateasca datoriile?Cu cat se plateste un executor?
Nu exista decat doua cai - executarea silita a sentintei prin intermediul executorului judecatoresc sau plangerea penala impotriva conducatorilor firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, nu am fost platit timp de 7 luni, am dat in judecata ... nic67 nic67 Buna ziua, nu am fost platit timp de 7 luni, am dat in judecata si am castigat. Am mai multe intrebari: 1. valoarea sumei de recuperat este brutul sau netul? ... (vezi toată discuția)
Proces litigii de munca lua_lanna lua_lanna Am castigat un proces definitiv pe litigii de munca iar conform sentintei angajatorul trebuie sa-mi plateasca citez\"suma de 1600 lei(net) plus sa compenseze ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva si executorie bv_dee bv_dee sunt intr/un proces civil de recuperare restante salariale..in urma definitivarii procesului mi s/a dat castig de cauza si am cerut investirea sentintei cu ... (vezi toată discuția)