avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sentinta definitiva si executorie
Discuție deschisă în Executare silită

sentinta definitiva si executorie

sunt intr/un proces civil de recuperare restante salariale..in urma definitivarii procesului mi s/a dat castig de cauza si am cerut investirea sentintei cu titlu executoriu si definitiv..si am trimis o copie spre stiinta si fostului patron cerand ca in termen de 15 zile sa imi plateasca restantele asa cum s/a hotarat in sentinta definitiva si executorie..evident nu se intimpla nka...ca sa nu ajung la executorul judecatoresc pt.ca nu am banii..v/as intreba daca exista si o alta cale ma gadesc sa apelez la politie ca organ de forta publica dar nu stiu exact care ar fi demersurile si cum ar fi legal sa procedez..va rog frumos ajutati/ma.....multumesc..
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:57, 1 Decembrie 2010
Prevederile in vigoare ,prevad executarea hotararilor judecatoresti prin procedura executarii amiabile sau executare silita prin executor judecatoresc
ynocentta a scris:

Prevederile in vigoare ,prevad executarea hotararilor judecatoresti prin procedura executarii amiabile sau executare silita prin executor judecatoresc

:)
Va poate folosi aceasta discutie:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este diferenta intre cele doua sintagme? dana131 dana131 Buna seara! As dori si eu o lamurire cu privire la urmatorul aspect: Vreau sa execut patronul pentru salariile restante ,si nu stiu cum sa fac .Am castigat ... (vezi toată discuția)
Sentinta judecatorie conelia anghel conelia anghel Sentinta pronuntata de judecatorie intr-un dosar de executare silita (pe litigii de munca) este definitiva si executorie de drept, sau numai definitiva, pentru ... (vezi toată discuția)
Executare silita horenciuc valentina horenciuc valentina Sunt administrator la o asociatie de proprietari.Am dat in judecata un rau platnic si am obtinut sentinta civila unde acesta este obligat la plata datoriei. In ... (vezi toată discuția)