avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cistig de cauza in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cistig de cauza in instanta

Buna seara! In urma cu vre-o 7 luni am deschis subiect cu privire la disponibilizarea mea abuziva. Am actionat in instanta si o sa am cistig de cauza . Acum am o alta problema : in fara de reincadrarea in munca se mai pot cistiga defapt si salariile din urma dar care trebuie sa inapoiez la min. muncii adica la somaj. Pot cere in instanta incadrarea in munca numai de la data hotaririi instantei si sa renunt la salarii? Sau daca ma angajez in alta parte mai primesc salariile din urma?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters161342 , utilizator 10:00, 16 Noiembrie 2010
1. somajul... nu cred, nu are legatura .
2. cereti tot ce vreti si reintegrare si salariile din urma si ce nu vi s-a mai dat!!!
atentie la probatoriu.
3. nu are legatura angajarea in alta parte cu aceasta actiune!
1. Salariaţii nu pot renunţa la drepturile ce le sunt recunoscute prin lege.
2. Chiar daca va angajati in alta parte, veti primi drepturile salariale stabilite prin hotararea judecatoreasca.
De la fortele de munca mi s-a spus ca daca mi se face incadrarea in munca cu data incetarii contractului individual de munca trebuie sa returnez toate drepturile de care am beneficiat de la ei si acestea includ indemnizatia de somaj si un venit complementar pina la un venit net pe care l-am avut cind am lucrat.Incadrarea in munca se poate face si de cind intra prezenta hotarire in vigoare adica ca si cum m-ar angaja din nou din somaj?
Daca veti obtine anularea deciziei de concediere,e ca si cand n-ati fi fost concediat si trebuie sa inapoiati tot ce s-a obtinut in urma concedierii:indemnizatia de somaj,salarii compensatorii.
Iulia-ana a scris:

Daca veti obtine anularea deciziei de concediere,e ca si cand n-ati fi fost concediat si trebuie sa inapoiati tot ce s-a obtinut in urma concedierii:indemnizatia de somaj,salarii compensatorii.


poate ne spuneti si unde scrie??? :tomato:

Alte discuții în legătură

Restituire somaj dupa reintegrare sxamo39_p sxamo39_p In cazul anularii in instanta a deciziei de concediere, urmata de reintegrarea la fostul loc de munca, este obligatoriu ca angajatul sa restituie ajutorul de ... (vezi toată discuția)
Cine plateste??? danamatea danamatea daca o decizie de concediere este declarata nula,se restituie somajul la ajofm?si daca da,cine il restituie?fostul somer-acum reincadrat-sau angajatorul care a ... (vezi toată discuția)
Restituirea indemnizatiei de somaj dupa castigarea procesului privind reintegrarea in unitate alcibiade alcibiade O fosta salariata castiga in instanta dreptul la reintegrare in unitate si de toate drepturile salariale cuvenite in acea perioada, dupa ce postul ei a fost ... (vezi toată discuția)