avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita ???
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita ???

Buna seara. Am deschis un proces civil ,la care am renuntat din cauza taxei de timbru foarte mari. Adica la suma de 15000 ron (de care am fost ,,tepuita" si pe care o ceream inapoi de la parati) am platit 1100 ron,insa instanta mi-a fixat o taxa de timbru de 3000 ron!!! Acum s-a anulat cererea ca insuficient timbrata. Intrebarea este - trebuie sa platesc cheltuieli de judecata paratilor ? adica vreo 2000 lei(si batuta si cu banii luati ) Daca refuz sa platesc ,executorul imi poate pune sechestrul pe masina sau pe casa pt suma de 2000 lei ? Nu am salariu ,nici cont in banca. Multumesc pt bunavointa de a-mi raspunde.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:24, 14 Noiembrie 2010
Daca nu aveti venituri, urmatorul pas sunt bunurile mobile, sidaca nu sunt indestulatoare, bunurile imobile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face apel pt nerespingere cerere ca insuficient timbrata? voinea75 voinea75 Va expun pe scurt situatia unui partaj intre fosti soti. Stadiul procesului(prima instanta): a ramas in pronuntare La antepenultimul termen s-a pus in vedere ... (vezi toată discuția)
Am vreo cale de atac daca mi se respinge actiunea ca insuficient timbrata? mariana_marian mariana_marian Daca instanta de fond imi anuleaza actiunea ca insuficient timbrata,am vreo cale de atac?Pot contesta anularea actiunii? (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru pe cheltuieli de judecata? eusaisapte eusaisapte Buna ziua. In civil se percepe taxa de timbru anticipat pe chelruielile de judecata din acelasi proces? Mentionez ca fac naveta la termene si n-am de unde sti ... (vezi toată discuția)