avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cafenea
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cafenea

buna seara, am si eu o intrebare. O cafenea ca sa functioneze pe langa autorizatia de la primarie mai are nevoie si de autorizatie de la DSP sau este valabila declaratia pe propria raspundere data de administrator la registrul comertului?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 23:21, 14 Noiembrie 2010
se anexeaza la cerere eliberare autorizatie:

Declaraţie – tip pe propria răspundere privind îndeplinirea condiţiilor de funcţionare prevăzute de legislaţia specifică în domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului, protecţiei muncii şi apărării împotriva incendiilor, precum şi reglementările specifice protecţiei consumatorului pentru activitatea desfăşurată de normele de calitate a produselor şi serviciilor puse pe piaţă.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

intreprindere familiala sau pfa ??? ASPAZIA ASPAZIA Va rog frumos sa-mi indicati pasii care treb urmati pentru infiintarea unei intreprinderi familiale , sunt expert tehnic autorizat si doresc sa mai angajez ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa sa asoc familiala denissiioana denissiioana Buna ziua ,as dori si eu sa deschid o asoc. familiala sau un PFA.CE MA SFATUITI?ma intereseaza foarte mult comertul stradal intr-o rulota comerciala.De ce acte ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de mediu ? DUM_LIVIU DUM_LIVIU Am un cazan de tuica pentru care am depus actele necesare eliberarii autorizatiei la primarie respectiv camera de comert. Am completat formularul care ... (vezi toată discuția)