avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... AUTORIZATIE DE MEDIU ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

AUTORIZATIE DE MEDIU ?

Am un cazan de tuica pentru care am depus actele necesare eliberarii autorizatiei la primarie respectiv camera de comert. Am completat formularul care specifica faptul ca îndeplinesc condiţiile de funcţionare prevăzute de legislaţia specifică în domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului, protecţiei muncii şi apărării împotriva incendiilor şi cerinţele reglementărilor specifice protecţiei consumatorului pentru activitatea desfăşurată, precum şi normele de calitate a produselor şi serviciilor puse pe piaţă.
Mai este necesara optinerea unei Autorizatii de Mediu ?
Cel mai recent răspuns: ifrimcristina , utilizator 21:57, 15 Octombrie 2006
Autorizatia de mediu se obtine in functie de cosul CAEN. Acum cu intrarea in UE am inteles ca PF-urile se vor desfiintasi va trebui sa-ti faci societate. Cand obtii certificatul constator de la ORC ( camera de comert- cum l-ai numit tu) citeste-l cu atentie si vezi daca face mentiunea ca iti este necesara autorizatia. Daca nu spune-mi codul CAEN pentru care ai autorizatie si-ti spun sigur daca ai nevoie sau nu. Si productie tare!!!!!!!
daca se constata ca activitatea pe care o desfasori trebuie sa fie autorizata de catre mediu, in mod sigur ti se va trimite o adresa prin care ti se va pune in vedere faptul ca ai obligatia de a obtine autorizatia de mediu pentru activ. desfasurata. nu cred ca e cazul...
dvs. trebuie sa depuneti o cerere privind functionarea cazanului de tuica si atunci ei vor studia daca este necesar sau nu o autorizatie de mediu, stati linistiti ca nu va iarta ei asa usor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor ADRIANAH ADRIANAH AM SI EU P RROBLEMA: SUNT PF SI DESFASOR ACTIVITATEA DE \"COAFURA SI ALTE ACTIVITATI DE INFRUMUSETARE\" - COD CAEN 9602. INTREBAREA MEA ESTE: CE COD CAEN ... (vezi toată discuția)
Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Cafenea crinarav crinarav buna seara, am si eu o intrebare. O cafenea ca sa functioneze pe langa autorizatia de la primarie mai are nevoie si de autorizatie de la DSP sau este valabila ... (vezi toată discuția)