avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Am o societate cu datorii catre un furnizor si stat,mi`au cerut insolventa daca nam nici un bun pe societate se poate indrepta pe bunurile personale?sau comune?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 13:12, 17 Noiembrie 2010
In conditiile art. 138 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, da.
Buna ziua .
Art.138 privind atragerea raspunderii personale, se poate aplica numai daca se aproba aceasta procedura de catre instanta .
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa - se platesc datoriile firmei? lungus lungus ce pasi are de urmat o societate al carei administrator cere insolventa, din motiv ca are datorii? nu are bunuri pe firma,este asociat unic. va plati pana la ... (vezi toată discuția)
Se poate inchide un s,r,l, cu datorii la fisc? valyyyy valyyyy poate sa mi sp cineva cat costa inchiderea unei societati cu datori la stat si ce obligatie ai ca si termen de plata la stat ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment cu datorii sori67 sori67 In cazul unei firme in insolventa ( inceputa in martie 2009), cu datorii la impozite , tva, contributii, care se afla in stadiul ca lichidatorul sa ceara ... (vezi toată discuția)