Succesiunea a fost deschisa , prin moarte.Dezbaterea , respectiv iesirea din indiviziune , in caz de neintelegere intre coerezi , revine judecatoriei in a carei raza teritoriala s-a aflat ultimul domiciliu al defunctei.
Atribuirea va avea in vederea situatia locativa a dumneavostra, cota parte din dreptul de proprietate, imbunatatirile aduse imobilului, posibilitatea de a plati eventuala sulta.
buna ziua.
succesiunea poate fi dezbatuta la solicitarea oricaruia dintre succesorii defunctului .
de asemenea dezbaterea succcesiunii nu este afectata de vreun termen de prescriptie, dar, in termen de 6 luni , erezii tb sa acepte sau sa refuze succesiunea.
Taxa de 3% din valoarea bunurilor se plateste inainte de a avea prima infatisare la tribunal ?Eu daca ii chem la tribunal pt impartirea mostenirii si am salariu mic am o reducere?
Cost succesiune
mancipri
daca o parte din mostenitori nu doresc sa mearga la notar pentru succesiune , se poate face succesuinea la tribunal ? care sunt costurile la notar si care ... (vezi toată discuția)