avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschiderea succesiunii prin tribunal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschiderea succesiunii prin tribunal

Daca nu am deschis succesiunea (au trecut 2,3 ani de la moartea parintiilor)exista posibilitatea ca mostenirea sa revina celui care sta mai aproape??
Avocata a spus ca taxa de timbru se plateste inainte de prima infatisare.
Prima data a spus ca o sa am o reducere din cauza salariului mic,apoi a spus de taxa.
Aveti venituri reduse?Atunci faceti o cerere de ajutor public judiciar, insotita de inscrisuri doveditoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost succesiune mancipri mancipri daca o parte din mostenitori nu doresc sa mearga la notar pentru succesiune , se poate face succesuinea la tribunal ? care sunt costurile la notar si care ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala deschidere succesiune Eugen Enescu Eugen Enescu Va rog mult lamuriti-ma :tatal a decedat la brasov inaintea mamei mele iar mama la teleorman.Problema este ca nu am facut succesiunea dupa decesul tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Minorii platesc taxe de succesiune? ROMANITZA ROMANITZA un minor in varsta de 5 ani si 9 luni ramas orfan de tata in urma cu 4 ani si 10 luni este obligat sa plateasca taxa de timbru incazul deschiderii ... (vezi toată discuția)