avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cresc comisioanele in cazul unui credit preluat de o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cresc comisioanele in cazul unui credit preluat de o firma de recuperare??

Buna ziua! Am nevoie de o informatie....cresc comiosioanele sau valoarea datoriei in cazul unui credit preluat de o firma de recuperare ? Intentionez sa ma inteleg cu ei sa le achit datoria in 4 transe insa nu stiu daca se adauga comisioane sau creste valoarea datoriei lunar...nu imi permit sa imi angajez un avocat sa ia legatura cu ei!
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 15:07, 15 Noiembrie 2010
Nu cresc comisionale initial prevazute,dar valoarea datoriei dv creste ca urmare a obligatiilor financiare ,aferente proceduri de executare
Urmare a cesiunii intervenita intre banca si firma de recuperare creante, raportul juridic dintre dvs (fost client al bancii) si firma de recuperare creante nu mai este supus normelor de protectie a consumatorilor din domeniul financiar-bancar.

Firma de recuperare creante nu este supusa normelor si controlului BNR, intrucit ea nu este banca. Prin urmare, este foarte posibil sa creasca dobanzile si penalitatile.

timi are dreptate... ei nu sunt banca dar nu stiu sa fie cazuri in care au marit dobanda din contract, ci doar calculeaza mai mult comisioane ale alor...
daca va intelegeti cu ei sa platiti in 4 transe stabiliti si detatiile asupra dobanzilor.. va sfatuiesc ca cereti inghetarea debitului pe perioada platilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de credit pentru nevoi personale laura miron laura miron buna ziua, am incheiat in 18.09.2006 un c. d ecredit in euro cu UNICREDIT TIRIAK BANK si in 15.02.2008 comisionul de administrare (fees conform ) s-a marit de ... (vezi toată discuția)
Executare silita si cesionare creanta? creatorz creatorz Buna ziua. Am obtinut un credit de nevoi personale la banca pe 5 ani.Timp de 4 ani am platit rata integral dupa care am fost disponibilizat si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante ionuz1957 ionuz1957 am de platit la eos doua creante cedate de bcr si brd si nu stiu de ce eos imi cere toata suma datorata bancii cu toate ca suma a fost acoperita de politele de ... (vezi toată discuția)