avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită urgent
Discuție deschisă în Executare silită

urgent

salut am si eu o problema urgenta ajutati
am primit de la apa si canal o somatie de executare silita nu a platit apa de ceva vreme am mers la domnul executor am stabilit o suma lunara si am inceput sa platesc pina acum 2 luni dupa care am ramas fara servici acum din nou domnul executor a venit la mine acasa si mia dat o somatie la care ma amenitat ca ami ia casa pe somatioe a subliniat ''in caz de necoformare vom proceda la executarea silita cu concursul organelor de politie chiar in lipsa dumneavoastra'' eu am explicat domnului executor ca deocamdata nu am de unde sa platesc restanta si ca am ramas fara servici ce pot face ajutor e posibil sa ami ia acsa ca nu am platit apa ne avant contract sa pun gaji apartamentul
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:08, 15 Noiembrie 2010
Furnizorul de servicii,cu scopul legitim de recuperare debit,detine dreptul de a demara procedurii de excutare silita
Aveti dreptul sa conveniti cu executorul ,intr-un termen rezonabil, reesalonarea platilor restante
criskenty a scris:

salut am si eu o problema urgenta ajutati
am primit de la apa si canal o somatie de executare silita nu a platit apa de ceva vreme am mers la domnul executor am stabilit o suma lunara si am inceput sa platesc pina acum 2 luni dupa care am ramas fara servici acum din nou domnul executor a venit la mine acasa si mia dat o somatie la care ma amenitat ca ami ia casa pe somatioe a subliniat ''in caz de necoformare vom proceda la executarea silita cu concursul organelor de politie chiar in lipsa dumneavoastra'' eu am explicat domnului executor ca deocamdata nu am de unde sa platesc restanta si ca am ramas fara servici ce pot face ajutor e posibil sa ami ia acsa ca nu am platit apa ne avant contract sa pun gaji apartamentul

prima data am stabilit cu domnul executor sa platesc lunar o suma am platit mana acum 2 - 3 luni dar acum am ramas fara venituri si dansul din nou sa prezentat la mine acasa cu o somatie de executare silita i-am explicat dansului ca nu avem venituri sa mai putem plati si ma menitat ca ami ia casa ce pot face datimi un sfat nu am idee sunt disperat
Singura varianta este sa negociati cu executorul o reesalonare a platilor ,in caz contrar, acesta putand continua procedura executarii silite asupra bunurilor mobile/imobile/conturi bancare/drepturi de natura salariala
Ultima modificare: Luni, 15 Noiembrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec si executare silita alinagr alinagr Buna ziua. Am nevoie de un sfat . In 2008 am facut credit la c_ c banc.pana in 2010 am platit la zi,dar sotului i-a fost taiat salariul cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita executor bancar Sergia Sergia Daca s-a emis o Instiintare de plata din partea unui executor bancar pe suma totala aferenta unui credit bancar ipotecar se mai poate reveni asupra ei daca se ... (vezi toată discuția)
Adresa de infiintare a popririi Scr3wBall Scr3wBall Azi am primit (ma rog mama a primit) o adresa de infiintare popriri in urma unui litigiu dintre TERMICA si Asociatia de proprietari (la care are de platit ... (vezi toată discuția)