avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... schimbare intre parinti - indemnizatia de crestere al ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

schimbare intre parinti - indemnizatia de crestere al copilului

Buna ziua , sotia mea a nascut un copil in august 2010.Momentan este in concediu postnatal.Ar dori sa intre in concediu de crestere al copilului.
Este posibil ca ,dupa o perioada , ea sa intrerupa concediul de crestere al copilului si sa intru eu ,ca tata al copilului , in acest concediu ,si in ce conditii se poate face aceasta?
Da,se poate.Cand sotia se hotaraste sa revina la serviciu,face cerere de reluare a activitatii la angajator.Faceti dupa aceea dvs.cerere la angajator de suspendare a CIM pentru a beneficia de indemnizatie si dupa suspendare mergeti Directia de prestatii sociale si depuneti dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil tatal GabrielStefan84 GabrielStefan84 Buna ziua Sotia nascut in februarie 2014, urmand ca la sfarsitul lunii aprilie (mai exact 27 aprilie sa incheie concediul de maternitate). Incepand cu 28 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pet65 pet65 as dori daca se poate sa aflu cu cat timp inainte de expirarea concediului postnatal de 1 an trebuie sa se prezinte sotia la serviciu pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc laurentiuu laurentiuu La inceputul lui decembrie sotia mea o sa nasca.Atat ea cat si eu suntem angajati. Eu lucrez in invatamant ca suplinitor, contractul de munca este pe perioada ... (vezi toată discuția)