avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care sunt pasii pentru vanzarea unui imobil pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care sunt pasii pentru vanzarea unui imobil pentru care nu s-a inceput dezbaterea?

Sotul meu, impreuna cu doi frati sunt mostenitorii unei locuinte proprietatea mamei care a decedat in urma cu 5 ani. Nu s-a dezbatut mostenirea dupa deces, doi dintre frati doresc sa vanda casa, celalalt nu doreste acest lucru. cum trebuie sa procedam in aceasta situatie? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 14:52, 15 Noiembrie 2010
Adresati-va instantei , pentru a dezbate succesiunea si a proceda la iesirea din indiviziune.
buna ziua.
daca fratii nu se inteleg e cale lunga pana la semnarea unui contract de vanzare cumparare.
dezbateti succesiunea si poate se gaseste vreun cumparator care sa cumpere cotele parti indivize ce le revin fratilor care intentioneaza sa vanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema tata fiica spirala spirala Buna ziua.Problema mea consta in felul urmator.Parintii au achizitionat un apartament cu 2 camere in 1993.Pe actul de vanzare cumparare ambii sunt trecuti.Erau ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru iesirea din indiviziune a unui imobil - casa de locuit - Maria Cazanaru Maria Cazanaru Buna Ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine sa ma lamuresc in urmatoarea speta. In urma succesiunii dezbatuta pe cale judecatoreasca, mama mea, ... (vezi toată discuția)
Succesiune krista56 krista56 Buna seara. Am o situatie si as avea nevoie de sfatul dvs. Bunica, vaduva de mai multi ani, a avut 4 copii, 3 sunt in viata si unul a decedat in urma cu 16 ani ... (vezi toată discuția)