avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

Buna ziua! Va rog sa-mi spune-ti daca conform CCM2007-2010 am dreptul la salariul mediu pe unitate?Lucrez de 20 ani in aceeasi unitate pe 30 sept. am nascut si angajatorul nu mi-a aprobat cererea pentru acest drept, deoarece mi s-a spus ca ordonanta 118 din 2010 prevede neacordarea acestui drept
Cel mai recent răspuns: o_persoana , utilizator 10:10, 16 Noiembrie 2010
V-a indicat exact articolul din lege?ca eu nu am gasit nimic care sa interzica plata salariului mediu.Lucrati la angajator privat sau sunteti bugetara?
sunt bugetara, lucrez in invatamant....de 20 ani, nici eu nu am gasit in ordonanta 118 din 2010 asa ceva si totusi de la secretariat mi s-a spus ca mi s-a respins cererea
in ordonanta 118 am gasit la art15 litera K , alin.(3) ..."(3) Pentru nasterile survenite pana la data intrarii in vigoare a prezentei legi, precum si pentru casatoriile incheiate pana la aceasta data, drepturile se stabilesc in conditiile actelor normative prevazute la alin. (1) lit. g)�j) si se solicita la plata pana cel Tarziu la data de 31 august 2010"....aceasta explicatie mi s-a dat de la secretariat
Acel articol nu are nicio legatura cu ajutorul acordat pentru nastere prevazut de CCMN ... nici nu face obiectul acestei legi acest ajutor.
Daca vi s-a respins cererea , atunci adresati-va instantei de judecata ....
multumesc pt. raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare o_persoana o_persoana Buna ziua! Cine poate sa-mi spuna daca conform CCM 2007-2010 se mai acorda salariul mediu pe unitate la nastere?Pentru ca am inteles de la angajator ca NU , ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate miculescutatiana miculescutatiana Buna ziua As avea o intrebare legata de acordarea salariului mediu pe unitate in conditiile in care lucrez in invatamant si am nascut pe 31 august ... (vezi toată discuția)
Isj refuza plata ajutorului pentru nastere sce76 sce76 Atasez raspunsul ISJului la cererea mea, rugandu-va sa-mi talmaciti spusele lor: \\"Acest ajutor este cuprins in CCMUN INVATAMANT,, art.36(5), litera f.Tot ... (vezi toată discuția)