avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plecarea in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecarea in strainatate

Am hotarare definitiva si irevocabila pentru fetita mea de 5 ani.In hotarare nu este stipulat dreptul de vizita al tatalui.pot pleca din tara fara acordul lui scris?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:11, 15 Noiembrie 2010
da
Si daca aveati program de vizitare tot puteati pleca.Nu va poate ingradi nimeni drepturile sa locuiti in alta tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil incredintat spre crestere si educare mamei elena76stancu elena76stancu buna ziua sunt mama unei fetite de 9 ani, iar in urma divortului(in urma cu 4 ani) mi-a fost incredintata spre crestere si educare prin hotarare definitiva si ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului, din tara, de catre parintele caruia i-a fost incredintat Rucsiandru Rucsiandru Buna seara! Am divortat anul trecut si fetita, in varsta de 9 ani a ramas in custodia mea. Pot pleca cu ea, in excursie, in strainatate, fara acordul tatalui ... (vezi toată discuția)
Custodie definitiva si irevocabila oscumpyka oscumpyka Buna seara..va multumesc in primul rand pentru raspunsuri...dar mai am si eu o intrebare din miile de intrebari la care inca nu le gasesc raspunsul....am ... (vezi toată discuția)